Secretariat Assistant 2013 Questions - 5

Secretariat Assistant 2013 Questions | English Questions for All Competitive Exams English Questions  | English Questions for PSC ExamEnglish Questions for SSC Exam | English Questions for UPSC Exam | English Questions for civil services | English Questions for IBPS | English Questions for SBI Exam | English Questions for Bank PO Exam | English Questions for RRB Exam English Questions for Entrance Exam | Secretariat Assistant Expected Questions from English Grammar 
------------------------------------------------------------------------------
Provide suitable phrases to complete the sentence

1. If __________ my passport, I’ll be in trouble.
(a) I lose 
(b) I’ll lose
(c) I lost 
(d) I would lose

2. I haven’t got a ticket. If _______ one, I could get in.
(a) I’d have 
(b) I had
(c) I have 
(d) I’ve got

-->

3. If the bus to the airport hadn’t been so late, we _______ the plane.
(a) caught 
(b) had caught
(c) would catch 
(d) would have caught
4. If only people _______ keep sending me bills!
(a) don’t 
(b) shouldn’t
(c) weren’t 
(d) wouldn’t

5. If we hurry, we _______ the bus.
(a) will catch
(b) would catch
(c) would have caught
(d) None
6. If I don’t practice my dance, I ______ get first prize.
(a) won’t 
(b) wouldn’t
(c) shalln’t 
(d) shouldn’t

7. If I ate cake, I ______ fat
(a) would get 
(b) would have got
(c) would have 
(d) None

8. If I knew, I ______ you.
(a) would have tell 
(b) would tell
(c) would had 
(d) None
9. If you needed a ticket, ________ get you one.
(a) can 
(b) may
(c) could 
(d) might
10. If I were you, I_______ proper advice.
(a) would ask 
(b) would have
(c) wouldn’t have 
(d) None


ANSWERS
1. (a) 2. (b) 3. (d) 4. (d) 5. (a)  6. (a) 7. (a) 8. (b) 9. (c) 10. (a)



-->

Comments